Klimplanten

Wij zijn op dit moment gesloten.
Wij gaan 6 September weer open!
Voor bestellingen en meststoffen en degelijke, zijn we elke vrijdag
geopend van 8:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

De webshop heeft een ruim assortiment aan bomen en planten. Mocht u toch op zoek zijn naar andere plantensoorten of maten kunt u een aanvraag doen via contactformulier ons en viainfo@batterijen.nl. Wij geven u dan zo spoedig als mogelijk een antwoord. LET OP: : De meeste planten staan bij ons op voorraad, voor sommige planten hebben we enkele dagen levertijd nodig.

Clematis is een bekende en heel populaire klimplant. Of u nou een kale struik kleur wilt geven door deze te laten begroeien of een lelijke muur of regenpijp wilt weg werken. Het kan met een klimplant en u heeft er nauwelijks ruimte voor nodig! Clematis laat zich ook goed combineren met andere klimplanten en klimrozen. Doordat er zoveel verschillende klimplanten zijn passen zij in elk type tuin. Of het nou landelijk of modern is. Zij geven u een zee aan bloemen of blijven juist mooi groen in de winter. Clematis staat graag met zijn voeten in de schaduw van waaruit de ranken zich omhoog werken. Clematis is er in veel verschillende bloemvormen en kleuren.

Klimmers zijn weer terug van weg geweest. Verticaal tuinieren is erg trendy en ook de stadstuin krijgt tegenwoordig steeds meer aandacht. Het grote voordeel van de klimplant is dat zij op vele manieren zijn toe te passen en er eigenlijk heel weinig ruimte voor nodig is. Dit terwijl ze toch al snel enkele meters hoog kunnen worden. Hierdoor zorgen ze voor diepte in uw tuin, maar ook op terras of balkon. Kies een favoriet en geniet de gehele zomer van deze prachtige bloemen!