Prunus armeniaca 'Tros Oranje'

Latijnse naam

Prunus armeniaca 'Tros Oranje'

Nederlandse naam

Abrikoos 'Tros Oranje'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Prunus armeniaca 'Tros Oranje' is een abrikoos. Deze abrikoos is rijp eind juli - augustus. Prunus armeniaca 'Tros Oranje' bloeit vrij vroeg en de produktiviteit is vroeg en overvloedig. Prunus armeniaca 'Tros Oranje' heeft een zonnige en beschutte standplaats nodig. De abrikoos is vrij klein en is geel met blos. Prunus armeniaca 'Tros Oranje' is weinig gevoelig voor ziektes. De abrikooos heeft een zoete amandelachtige smaak. Prunus armeniaca 'Tros Oranje' is zelfbestuivend

Prunus armeniaca 'Tros Oranje' is zelfbestuivend

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten