Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
menu
Filter

Bloemkleur

Bloeitijd

Prijs

-
2 Producten
Sorteer op:
Vitis 'Boskoop Glory' | Blauwe buitendruif

Vitis 'Boskoop Glory' | Blauwe buitendruif

9,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Vitis 'Vroege van der Laan' | Witte buitendruif

Vitis 'Vroege van der Laan' | Witte buitendruif

14,50

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen

Druivenstruik kopen? De Batterijen

Een druivenstruik is een plant die voornamelijk voorkomt in warmere gebieden en wordt gebruikt om druiven te kweken. De struik heeft lange, rankende takken met bladeren en kleine bloemen. De vruchten van de druivenstruik zijn druiven, die voedzaam zijn en vaak worden gebruikt om wijn te maken. Bij de Batterijen vindt u diverse druivenstruiken. Bekijk ons volledige aanbod op deze pagina.

 

Weet u al precies welke druivenstruik u wilt hebben. Klik op de categorie.

 

Waarom druivenstruiken?

Er zijn verschillende voordelen aan het kweken van druivenstruiken. Ten eerste zijn druiven een bron van voedingsstoffen. Druiven kunnen ook helpen om het risico op bepaalde aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, te verminderen. Bovendien kan het kweken van druivenstruiken ook bijdragen aan het behoud van biodiversiteit in de omgeving, omdat de struiken een thuis bieden aan verschillende soorten insecten en vogels.

 

Hoe moet u een druivenstruik verzorgen?

Er zijn een aantal belangrijke stappen om een druivenstruik goed te verzorgen:

  1. Zorg voor een geschikte locatie: Druivenstruiken hebben liefst een zonnige plek met goed doorlatende grond.
  2. Plant de druivenstruik op de juiste manier: Maak een gat dat ongeveer twee keer zo groot is als de wortelbal en voeg wat compost of mest toe aan de grond. Plant de struik zodat de wortelkluit ongeveer op hetzelfde niveau zit als de grond, en bedek de wortels met aarde.
  3. Geef de druivenstruik voldoende water: Druivenstruiken hebben voldoende water nodig om goed te groeien, vooral tijdens de droge zomermaanden.
  4. Snoei de druivenstruik: Snoei is belangrijk om de struik gezond te houden en om ervoor te zorgen dat er voldoende licht en lucht bij de vruchten kan komen. Snoei de struik elk voorjaar, en verwijder zwakke of dood hout. Laat ook een aantal stengels met druiven zitten om de struik te laten bevruchten.
  5. Geef de druivenstruik mest: Een druivenstruik heeft af en toe extra voeding nodig om te blijven groeien.
  6. Bescherm de druivenstruik tegen ziektes en plagen.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je druivenstruik gezond en productief blijft.

 

Bestel direct online

Heeft u de druivenstruik gevonden die aan uw wensen voldoet? Plaats deze dan eenvoudig in uw winkelwagen. Op zoek naar een ander soort fruitboom? Bekijk hier onze top 10 fruitbomen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen via 0344 – 64 12 71 of stuur een mail via [email protected]. Wij helpen u graag.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking