Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
menu
Filter

Bloemkleur

Bloeitijd

Prijs

-

Witte bessen struiken kopen                        

Op zoek naar prachtige witte bessen struiken? Bestel uw fruitstruiken gemakkelijk en snel online bij De Batterijen. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod witte bessen struiken. Bekijk de verschillende variëteiten die wij aanbieden en kies de struiken die aansluiten bij uw wensen. Vervolgens kunt u deze direct bestellen. Wilt u meer weten over ons complete aanbod witte bessen struiken? Lees dan snel verder.   

Lees meer

1 Product
Sorteer op:
Ribes rub. 'Witte Hollander' | Witte bes

Ribes rub. 'Witte Hollander' | Witte bes

6,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen

De vrucht en de verzorging van de witte bessenstruik

De witte bessenstruik is minder bekend dan de rode bes. Deze soort wordt minder gekweekt en is door zijn kleur wat minder populair. Dat is jammer, want qua smaak is de witte bes zoeter dan de rode bes. De struiken dragen veel vrucht en deze zijn direct na het plukken te eten. De witte bessen worden onder andere gebruikt voor jam en sap.

De witte (aal)bes plant u op een licht vochtige en zure, voedzame grond. Daarnaast moet er voldoende zon aanwezig zijn, zodat de vruchten goed kunnen rijpen. Snoeien doet u net na de winter.

 

Het aanbod van De Batterijen

Wilt u uw tuin ook voorzien van een mooie witte bessenstruik met zijn heerlijke vrucht? Dan heeft u bij De Batterijen keuze uit verschillende variëteiten. We zetten graag een aantal van deze variëteiten voor u op een rij:

De bovenstaande planten variëren onder andere qua grootte en smaak van de vrucht. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de productomschrijving of neem contact met ons op.

 

Bestel uw struiken online

Bekijk direct welke struik voldoet aan uw wensen, selecteer het gewenste aantal en plaats ze in uw virtuele winkelwagen. Vervolgens kunt u deze heel gemakkelijk en snel bestellen. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of door te bellen naar 0344 641 71. Wilt u de verschillende bessenstruiken- en planten in het echt bekijken? Bezoek dan de fruitboomkwekerij en het groencentrum in Ochten.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking