menu
Filter

Bloemkleur

Volwassen hoogte

Bloeitijd

Bladkleur

Prijs

-

Frambozenstruik bestellen bij de Batterijen

Op zoek naar een frambozenstruik voor uw tuin? Bekijk dan hier het uitgebreide aanbod van de Batterijen. Als fruit- en sierbomenspecialist hebben wij een ruim assortiment met diverse soorten frambozen. Zo zijn bij ons onder andere de herfstframboos, zomer framboos en zwarte framboos verkrijgbaar. Plaats direct een bestelling wanneer u de gewenste soorten heeft gevonden. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

3 Producten
Sorteer op:
Rubus idaeus 'Tulameen' | Zomerframboos

Rubus idaeus 'Tulameen' | Zomerframboos

7,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Rubus idaeus 'Autumn Bliss' | Herfstframboos

Rubus idaeus 'Autumn Bliss' | Herfstframboos

7,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Rubus idaeus 'Fallgold' | Gele herfstframboos

Rubus idaeus 'Fallgold' | Gele herfstframboos

7,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen

Plant uw eigen frambozenstruik

Wilt u uw eigen kleinfruit kunnen kweken in uw tuin? Dan is de frambozenstruik een uitstekende keuze. Aan frambozenstruiken groeien de bekende en populaire frambozen. Deze vruchten zijn lekker sappig en zacht en hebben een zoete smaak. Frambozen worden uit de hand gegeten, maar ook veel gebruikt in desserts en gebaksvulling.

Een framboos is een verzamelvrucht van allemaal kleine vruchtjes. De vorm kan afhankelijk van het ras langwerpig, kegelvormig of rond zijn. De meeste frambozen zijn roze tot rood, maar er bestaan ook gele, zwarte, bruine en oranje frambozen. 

Ontdek ons aanbod

Bij de Batterijen zijn en diverse soorten frambozenstruiken verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons onder andere de herfstframboos (Rubus ideaeus 'Autumn Bliss'), zwarte framboos (Rubus idaeus 'Blackjuwel'), zomerframboos (Rubus idaeus 'Glen Ample') en gele herfstframboos (Rubus idaeus 'Fallgold'). De verschillende soorten hebben hun eigen uiterlijke kenmerken en bloeiwijze. Zomerframbozen bloeien bijvoorbeeld eind mei en dragen hun vruchten in het midden van de zomer (juni tot augustus). De herfstframboos bloeit in augustus en draagt vrucht vanaf eind augustus tot half oktober.

 

Bestel uw frambozenstruiken

Bekijk in ons uitgebreide online assortiment direct de verschillende soorten frambozen, selecteer de gewenste plant en plaats een bestelling. Wij zorgen voor een snelle verzending. Heeft u nog vragen over de verschillende soorten die wij aanbieden of wilt u een aanvraag doen? Neem dan gerust contact met ons op. Tot slot nodigen wij u van harte uit in groencentrum in de Betuwe.

 

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking