I.v.m. voorjaarsdrukte en feestdagen kan onze levertijd momenteel wat langer zijn. We doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
menu

Aanplantservice

Als u een bestelling bij de Batterijen plaatst, kunt u kiezen voor verschillende opties bij uw bestelling. Onze aanplantservice is één van die opties.

 

Zodra u onze aanplantservice bij uw bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat we binnen 10 werkdagen bezorgen en aanplanten. Onze experts weten precies hoe ze uw boom het beste kunnen aanplanten.

Voorwaarden aanplantservice

Voordat we bij u langs komen is het belangrijk dat u zelf een aantal dingen regelt om het aanplanten zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Onze experts planten namelijk dagelijks aan, alleen zijn deze voorbereidingen wel nodig om hun goed hun werk te laten doen.

 

Voorbereidingen voor dat we kunnen aanplanten:

  • Zorg dat minimaal 50 centimeter diep vrijgemaakt is van bekabeling, puin, oude wortels, grind, straatwerk, oude beplanting, stronken, worteldoeken, etc.
  • Zorg voor een waterdoorlatende aanplantplek.
  • Kies een plek uit met voldoende zonlicht. 
  • Geef duidelijk aan waar aangeplant moet worden. Of dat u aanwezig bent of dat de plek goed gemarkeerd is. 
  • Zorg dat de aanplantplek vrij is van wit zand. 
  • Zorg dat de aanplantplek goed te bereiken is voor onze chauffeurs?*

*Het is belangrijk dat waar de boom, haag of struik geplant moet worden makkelijk te bereiken is, zodat we hem zonder problemen vanaf de bus naar de goede plek kunnen brengen. We kunnen de boom, struik of haag helaas niet planten als we hem door een woning moeten vervoeren.

Wat gebeurt er als de aanplantservice toch niet lukt?

Wij proberen altijd uw bestelling zo goed mogelijk aan te kunnen planten. Is er niet aan de voorwaarden voldaan? Dan zorgt dit voor problemen bij het aanplanten en kunnen wij helaas de aanplantservice niet uitvoeren. Wij proberen ten alle tijden een oplossing voor u te zoeken. Echter, hebben wij wel tijd ingepland voor het uitvoeren van de aanplantservice en soms is er een extra aanplantspecialist ingepland om mee te helpen met het aanplanten. Mocht dit de situatie zijn dan zijn wij genoodzaakt om een gedeelte van de kosten in rekening te brengen. Zodra niet aan de voorwaarde is voldaan, zal 50% van de kosten van de aanplantservice in rekening gebracht worden.

Heeft u nog vragen over de aanplantservice?

Wilt u nog meer informatie over de aanplantservice of heeft u nog vragen over de voorwaarden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar met advies en helpen u graag om de beste keuze te maken.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking