menu
Filter

Bloemkleur

Volwassen hoogte

Bloeitijd

Prijs

-
3 Producten
Sorteer op:
Ribes r. 'Jonkheer van Tets' | Rode bes

Ribes r. 'Jonkheer van Tets' | Rode bes

6,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Ribes nigr. 'Black Reward' | Zwarte bes

Ribes nigr. 'Black Reward' | Zwarte bes

6,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Ribes rub. 'Witte Hollander' | Witte bes

Ribes rub. 'Witte Hollander' | Witte bes

6,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen

Bessenstruik kopen

Bent u op zoek naar een bessenstruik voor in uw tuin? Zoek dan niet verder want bij De Batterijen hebben wij een ruim aanbod bessenstruiken. U vindt bij ons verschillende soorten bessen. Het planten van een bessenstruik heeft verschillende voordelen. Niet alleen voor u, maar ook voor dieren. Zo genieten heel wat vogels van de heerlijke bessen. Natuurlijk zijn de bessen ook geschikt voor uzelf, bijvoorbeeld voor consumptie, verwerking in bijvoorbeeld taarten, jams, gelei of sap. Bekijk de verschillende soorten op deze pagina, kies uw favoriet en bestel direct.

 

Bekijk ons assortiment bessenstruiken

In ons aanbod vind je verschillende soorten bessenstruiken. Wij verdelen de struiken onder in drie categorien:

 

Klik op de categorie die u het meest aanspreekt en bekijk de verschillende soorten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het filter aan de linkerkant van deze pagina. Hier kunt u filteren op bijvoorbeeld de bloemkleur, volwassenhoogte en bloeitijd.

 

Bessenstruik snoeien

Het snoeien van een bessenstruik is niet heel lastig. Na het aanplanten kunt u het beste de takken tot de helft terugsnoeien. Vervolgens is het verstandig om elk jaar na de oogst de struik te snoeien. Wilt u meer weten over het snoeien van uw bessenstruik? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Uw bessenstruik online bestellen

Bekijk ons assortiment en bestel direct de bessenstruik die u aanspreekt. Met onze snelle bezorging heeft u de struik snel in huis. Wilt u graag persoonlijk advies door één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. Dit doet u per telefoon via (0344) 64 12 71 of per mail via [email protected]. Ook voor andere vragen of behoefte aan extra informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Daarnaast bent u van harte welkom in ons Groencentrum in Ochten.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking