Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
menu
Filter

Prijs

-

Rode bessen struiken kopen                                       

Verrijk uw tuin met mooie rode bessen struiken. Op deze pagina vindt u het complete aanbod rode bessen struiken van De Batterijen. Met één van de grootste vruchtbomen en kleinfruit kwekerijen in Nederland, kunt u bij ons terecht voor een groot aantal variëteiten van de rode bessenstruik. Bekijk direct welke plant u het meest aanspreekt, plaats deze in uw winkelwagen en bestel online. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons assortiment? Lees dan verder.

Lees meer

1 Product
Sorteer op:
Ribes r. 'Jonkheer van Tets' | Rode bes

Ribes r. 'Jonkheer van Tets' | Rode bes

6,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen

Rode bessenstruik in eigen tuin kweken

Wilt u rode bessen in uw eigen tuin kweken? Genieten van uw eigen gekweekte vrucht? Dat is mogelijk met de rode bessen struiken in het assortiment van De Batterijen. Rode bessen zijn meestal vrij zuur van smaak en worden onder andere gebruikt in desserts.

De (aal)bes groeit het best in de zon. Daarnaast is het belangrijk dat hij niet te nat staat. De meeste bessen kunnen in juli worden geoogst. Ze kunnen direct van de struik af worden geplukt.

 

Het aanbod van De Batterijen

Wanneer u kiest voor een rode bessenstruik zijn er meerdere factoren waarop u de gewenste plant kunt selecteren. Zo kunt u onder andere kijken naar de lengte van de tros en de grootte van de bes. Maar ook de smaak van de bes kan een belangrijke rol spelen. Om u een beter beeld te geven van de mogelijkheden, zetten we een aantal variëteiten voor u op een rij:

 

Plaats een bestelling

Welke van de bovenstaande variëteiten sluit perfect aan bij uw tuin? Bekijk de verschillende planten die wij op deze pagina aanbieden en kies de gewenste struik. Bestel het aantal dat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u het zo snel mogelijk in huis heeft. Voor meer informatie over de producten of voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 0344 641 71. Wilt u de verschillende bessenstruiken- en planten in het echt bekijken? Bezoek dan de fruitboomkwekerij en het groencentrum in Ochten.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking