Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
menu

Trachycarpus fortunei | Chinese waaierpalm

Chinese Waaierpalm

De Batterijen verkoopt diverse soorten sierbomen. Op zoek naar de Trachycarpus fortunei? Dan bent u bij de Batterijen aan het juiste adres!

Kies hier uw maat:

+-+Aanplantservice klein mediterraans (+ 39,95)

+-+Aanplantgrond klein mediterraans (+ 9,95)

+-+Vliesdoek basic (+ 27,50)

+-+Vliesdoek deluxe klein (180cm - 120cm) (+ 44,95)

79,95Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Betaalmogelijkheden:
  • Duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

De Chinese Waaierpalm is de bekendste palm in Europa. Dit komt omdat deze palm winterhard is en houdt van een koeler klimaat. Naast dat deze palm er erg aantrekkelijk uitziet is hij ook erg makkelijk in de verzorging. Hij tovert elke Nederlandse tuin om tot een tropische vakantietuin.

De bladeren van de Chinese Waaierpalm

De Chinese Waaierpalm heeft mooie waaiervormige bladeren. De onderste bladeren verkleuren vaak na de winter, deze kunnen dan in zijn geheel weggeknipt worden. Uit het hart van de palm komen weer nieuwe bladeren tevoorschijn.

De bloemen van de Chinese Waaierpalm

In het voorjaar kan de Chinese Waaierpalm bloemen vormen. Dit zijn gele trosvormige bloemen. De waaierpalm is tweehuizig. Als de vrouwelijke palm bestoven is kan het zijn dat er na de bloei zwarte bessen in de boom komen.

Is de Chinese waaierpalm winterhard?

Trachycarpus fortunei is een winterharde palm (tot -18 graden). Het is wel aan te raden de palm te beschermen bij langdurige kou van -10 graden. Je kan dan het beste een vliesdoek gebruiken om deze even om de palm heen te trekken.

 

 

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking