Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
Filter

Bloemkleur

Bloeitijd

Bladkleur

Vrucht

Zelfbestuivend

Prijs

-

Amandelbomen kopen bij De Batterijen

Bent u op zoek naar een boom die uw tuin verrijkt? Maak kennis met onze amandelbomen. De Prunus Dulcis bloeit in het voorjaar prachtig. Zodra de amandelen rijp zijn zullen ze van de boom vallen. De amandelen kunnen vervolgens geraapt worden en na het drogen gegeten worden. Meer weten over de amandelboom? Lees verder of bekijk ons complete assortiment op deze pagina.

Lees meer

2 Producten
Sorteer op:
Prunus dulcis | Amandelboom

Prunus dulcis | Amandelboom

49,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Prunus dulcis | Amandelboom volgroeid

Prunus dulcis | Amandelboom volgroeid

334,95

Tijdelijk uitverkocht!

Vruchten van de Amandelboom

Aan de amandelboom groeien na de prachtige bloesem heerlijke vruchten. Zodra deze vrucht rijp is zullen ze van de boom afvallen. De groene vruchten zullen openbarsten, dan komt de kern, oftewel de amandel tevoorschijn. U hoeft deze niet van de boom te plukken. Als de amandel op de grond valt zijn ze klaar om verwerkt te worden. Laat ze na het rapen twee tot drie weken drogen. Geniet vervolgens van heerlijke amandelen!

 

Voordelen van de Amandelboom

Het is natuurlijk erg fijn als u kunt genieten van amandelen uit eigen tuin. Dit is niet het enige voordeel wat deze boom met zich mee brengt. In het voorjaar geniet u namelijk van de prachtige bloesem die aan deze boom verschijnt. Daarnaast staat deze boom erom bekend dat hij niet erg groot wordt dit betekent dat de Amandelboom zeer geschikt is voor in een kleine tuin. Ook heeft deze boom weinig onderhoud en snoei nodig.

 

De Amandelboom verzorgen

Het is een makkelijke boom die zichzelf bestuift. Ook stelt hij niet veel eisen aan zijn standplaats, hij groeit goed in vrijwel alle grondsoorten. Natuurlijk is een voedzame en vocht doorlatende bodem het beste. Deze boom staat graag op een beschutte plek uit de wind en in de zon. Wilt u uw boom in vorm behouden? Snoei de boom dan bij tussen mei en september, het liefst na de oogst.

 

Bestel uw bomen bij De Batterijen

Voldoet de amandelboom aan uw wensen? Bestel uw favoriet eenvoudig via onze webshop. Wij streven naar een snelle bezorging bij u thuis. Liever een andere fruitboom in uw tuin, bekijk dan ons complete assortiment fruitbomen en bekijk welke boom bij u en uw tuin past.

Heeft u vragen of behoefte aan informatie? Eén van onze specialisten helpt u graag. Wij zijn te bereiken via (0344) 64 12 71 of per mail via [email protected].

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking