menu
Filter

Bloemkleur

Volwassen hoogte

Bloeitijd

Prijs

-

Zwarte bessen struiken kopen                                                 

Voor een uitgebreid aanbod zwarte bessen struiken bent u bij De Batterijen aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende variëteiten van deze bessenstruik. Bekijk op deze pagina direct ons complete aanbod. Heeft u een zwarte bessenstruik gevonden die aansluit bij uw wensen? Plaats deze dan in uw winkelwagen en bestel gemakkelijk en snel online. Voor meer informatie over de zwarte bessen struiken die wij aanbieden, leest u verder.   

Lees meer

1 Product
Sorteer op:
Ribes nigr. 'Black Reward' | Zwarte bes

Ribes nigr. 'Black Reward' | Zwarte bes

6,95

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen

De zwarte bessenstruik, de vrucht en verzorging.

Bent u op zoek naar een makkelijke bessenstruik met een hoge productie? Dan is een zwarte bessenstruik (Ribes nigrum) zeker een aanrader. De vruchten van deze heester zijn eetbaar en worden voornamelijk gebruikt voor sap en jam.

Een zwarte bessenstruik kunt u het best op een mooie, zonnige plek planten. Verder kunt u de plant het beste snoeien na de oogst. U kunt deze volledig terugsnoeien op een aantal hooftakken, zijtakken en knoppen na. Op deze manier zorgt u ervoor dat de plant zijn open structuur behoudt en dat vruchten voldoende zonlicht krijgen.

 

Het aanbod van De Batterijen

Kiest u voor een zwarte bessenstruik in uw tuin, dan kunt u bij De Batterijen kiezen uit verschillende variëteiten. Deze variëren onder andere qua grootte van de vrucht en smaak. Neem bijvoorbeeld de 'Black Reward'. Dit is zwarte bes met een sterke groeier die veel vruchten kan geven.

 

Bestel uw struiken online

Welke zwarte bessenstruik voldoet aan uw wensen? Lees meer over de kenmerken van de variëteiten en kies de plant die aansluit bij uw wensen. Vervolgens kunt u de gewenste hoeveelheid heel gemakkelijk en snel online bestellen. Heeft u vragen over het aanbod of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 641 71 of te mailen via [email protected] . Wilt u de verschillende bessenstruiken- en planten in het echt bekijken? Bezoek dan de fruitboomkwekerij en het groencentrum in Ochten.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking