I.v.m. voorjaarsdrukte en feestdagen kan onze levertijd momenteel wat langer zijn. We doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
menu

Cercis canadensis | Judasboom | Meerstammig

De Batterijen verkoopt diverse soorten meerstammige struiken. Op zoek naar de Cercis canadensis? Het pronkstuk van elke tuin. Bij de Batterijen bent u aan het juiste adres voor meerstammige struiken.

Kies hier uw maat:

+-+Aanplantservice klein mediterraans (+ 39,95)

+-+Gesnoeid bezorgen kleine bomen (+ 4,99)

+-+Aanplantgrond klein mediterraans (+ 9,95)

334,95Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Betaalmogelijkheden:
  • Duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

Cercis canadensis | Judasboom 

De Cercis canadensis is ook wel bekend als de judasboom.

Dit is de meerstammige variant van de judasboom. Een meerstammige boom is een type boom waarbij er meerdere stammen vanuit de grond groeien. De boom is vanaf onderaf vertakt in meerdere stammen.

 

De bloei en de bladeren

In april krijgt de Cercis canadensis roze bloemen. Ze bloeien op het kale hout. Na de bloei verschijnen de hartvormige groene bladeren. In het najaar krijgt de Cercis mooie herftkleuren. De Cercis canadensis is een bladverliezende boom.

 

De standplaats

De cercis canadensis staat graag op een beschutte plaats in de volle zon of halfschaduw. De bodem dient goed doorlatend te zijn. Verder stelt de judasboom weinig eisen. Hij is goed winterhard.

 

Snoeien

De judasboom behoeft weinig snoei. Heeft de boom dode, zieke of kruisende takken, verwijder deze in het vroege voorjaar. In deze periode zijn de takken nog goed zichtbaar.

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking