Malus domestica 'Benoni'

Latijnse naam

Malus domestica 'Benoni'

Nederlandse naam

Zomer handappel 'Benoni'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus domestica 'Benoni' is een herfst - handappel. Deze handappel is rijp eind september, en bloeit middentijds. De produktiviteit  van de Malus domestica 'Benoni' is vroeg, rijk en regelmatig. Standplaats van deze handappel is zon / halfschaduw. Malus domestica 'Benoni' is matig groot, sappig aromatisch. De handappel is weinig gevoelig voor ziektes. Malus domestica 'Benoni' is zelfbestuivend en een goede bestuiver voor vele rassen.

Malus domestica 'Benoni' wordt bestoven door:

Malus domestica 'Cox Orange Pippin'
Malus domestica 'Discovery'
Malus domestica 'Golden Delicious'
Malus domestica 'Roda Mantet'

Malus domestica 'Benoni' is ook Zelfbestuivend

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten