Malus domestica 'Elstar'

Latijnse naam

Malus domestica 'Elstar'

Nederlandse naam

Handappel 'Elstar'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus d. Elstar is een friszure bewaar/handappel. Deze bewaar/handappel bloeit middentijds en is rijp in september. Produktiviteit van de malus d. Elstar is vroeg  en goed, iets beurtjaar gevoelig. Standplaats van de Malus d. Elstar is zon / halfschaduw. Malus d. Elstar is tamelijk groot met een fraaie blos. Deze handappel is weinig gevoelig voor ziektes en makkelijk in onderhoud. Ook te verwerken in gebak of salades. Malus d. Elstar heeft een bijzondere goede smaak. Malus d. Elstar is zelfbestuivend.

Malus d. Elstar is zelfbestuivend en wordt bestoven door:

Malus d. Alkmene
Malus d. Benoni
Malus d. Discovery
Malus d. Elan
Malus d. Fuji Kiku
Malus d. Gloster
Malus d. James Grieve
Malus d. Jonathan
Malus d. Melrose
Malus d. Odin
Malus d. Pinova
Malus d. Summerred
Malus d. Tydeman's Early

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten