menu

Clematis 'Jackmanii' | Bosrank | Klimplanten

Clematis | Lei klimplant

De Clematis 'Jackmanii' kopen om uw tuin compleet te maken? De Batterijen biedt een groot aanbod met verschillende soorten klimplanten.

Kies hier uw maat:

+-+Vivimus 40 Liter Universeel (+ 7,95)

+-+DCM Meststof Siertuin (+ 11,29)

9,99 Af te halen of bezorgd binnen 10 werkdagen
Betaalmogelijkheden:idealmistercashpaypal
  • Biologisch duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

Clematis ‘Jackmanii’, ook wel Bosrank genoemd, is winterhard en niet groenblijvend. Deze grootbloemige klimmer is perfect voor tegen een pergola, schutting of muur. 

De bloemen van de Clematis ‘Jackmanii’

De Jackmanii’ is een grootbloemige clematis. In juli tot en met september bloeit de klimplant met dieppaarse bloemen. De bloemen zijn niet geurend.

De standplaats van de Clematis ‘Jackmanii’

De Clematis ‘Jackmanii’ staat graag op een zonnige of half schaduwrijke plek, zonder dat de hete zonnestralen op de voet van de plant kunnen komen. Dit is te voorkomen door bijvoorbeeld een oude dakpan te plaatsen die de zon tegenhoudt of door lage beplanting rondom de voet van de plant te poten.

De Clematis ‘Jackmanii’ staat graag op een goed doorlatende grond.

Het aanplanten van de clematis ‘Jackmanii’

Wij adviseren bij het aanplanten van een Clematis ‘Jackmanii’ gebruik te maken van Batterijen Potgrond. Het is vervolgens belangrijk om de plant twee keer per jaar te voorzien van de juiste voeding te voorzien met een organische meststof. DCM Terrasplanten & Mediterrane Planten is hier uitermate geschikt voor.

De snoei van de clematis ‘Jackmanii’

Snoei in februari/maart alle takken terug tot net boven de nieuwe, hoogste knoppen. Daarnaast kunnen alle dode of zwakke stengels verwijderd worden.

Knip na de eerste bloei de uitgebloeide bloemen af. Het verwijderen van de oude bloemen levert vaak eind zomer een tweede bloei op bij de grootbloemige clematissen. 

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »