menu

Trachelospernum as. 'Pink Air' | Japanse Sterjasmijn | Klimplanten

Japanse Sterjasmijn

De Trachelospernum as. 'Pink Air' kopen om uw tuin compleet te maken? De Batterijen biedt een groot aanbod met verschillende soorten groenblijvende klimpplanten.

Kies hier uw maat:

15,99 Bezorgd binnen 10 werkdagen
Betaalmogelijkheden:idealmistercashpaypal
  • Biologisch duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ wordt in het Nederlands de Japanse Sterjasmijn genoemd. Het is een wintergroene klimplant. Deze plant is een uitstekende klimmer maar kan ook gebruikt worden als bodembedekker.

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ is niet zelfhechtend en heeft dus ondersteuning nodig bij het klimmen. De klimplant kan steun vinden in bijvoorbeeld een schutting, een rek, betongaas of in combinatie met andere klimplanten die wel zelfhechtend zijn.

De bladeren van de Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ heeft frisgroene bladeren. De bladeren krijgen in de winter een oranje/bruine/rode kleur.

De bloemen van de Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ bloeit rond mei/juli uitbundig met stervormige roze bloemen. De bloemen zijn heerlijk geurend naar vanille.

De standplaats van de Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ heeft voorkeur voor een beschutte en zonnige plek. De plant doet het goed in elke goed doorlatende grond.

Het aanplanten van de Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’

Wij adviseren bij het aanplanten van een Trachelospermum gebruik te maken van Batterijen Potgrond of DCM Vivimus Universeel. Om de Trachelospermum van de juiste voedingsstoffen te voorzien adviseren wij twee keer per jaar DCM Meststof Siertuin te gebruiken.

Het snoeien van de Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’

Knip rond september de oude en lange stengels weg tot een halve centimeter voor een bladknop. Dit bevordert de bloei en levert nieuwe takken en scheuten op.

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »