I.v.m. voorjaarsdrukte kan onze levertijd momenteel wat langer zijn. We doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
menu

Trachelospernum as. 'Star of Sicily' | Roze Toscaanse jasmijn

Japanse Sterjasmijn

De Trachelospernum as. 'Pink Air' kopen om uw tuin compleet te maken? De Batterijen biedt een groot aanbod met verschillende soorten groenblijvende klimpplanten.

Kies hier uw maat:

+-+Aanplantgrond (+ 9,95)

+-+Aanplantservice hagen klein (+ 3,95)

23,50Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Betaalmogelijkheden:
  • Duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ wordt in het Nederlands de Japanse Sterjasmijn genoemd. Het is een wintergroene klimplant. Het is een uitstekende klimmer met een prachtige en lichtgeurende bloei.

De bloemen en bladeren van de Trachelospermum as. ‘Pink Air’

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ bloeit rond mei t/m september uitbundig met stervormige roze bloemetjes. De bloemen zijn heerlijk geurend.

De glanzende donkergroene bladeren blijven de hele winter zichtbaar. Het is een bladhoudende en groenblijvende klimplant.

De standplaats van de Trachelospermum as. ‘Pink Air’

De Trachelospermum asiaticum ‘Pink Air’ heeft voorkeur voor een beschutte en zonnige plek De plant doet het goed in elke goed doorlatende grond. Hij kan toegepast worden in zowel de volle grond als in pot.

De Japanse Sterjasmijn is een klimplant die niet uit zichzelf hecht en heeft begeleiding nodig om zich omhoog te werken. Plant de Toscaanse jasmijn tegen een rek of betongaas bij een muur, pergola, hekwerk of schutting en begeleid hem bij het klimmen.

Het aanplanten van de Trachelospermum as. ‘Pink Air’

Wij adviseren bij het aanplanten van een Trachelospermum gebruik te maken van DCM Vivimus Universeel. Om de Trachelospermum van de juiste voedingsstoffen te voorzien adviseren wij twee keer per jaar DCM meststof siertuin te gebruiken.

De Japanse Sterjasmijn is een klimplant die niet uit zichzelf hecht en heeft begeleiding nodig om zich omhoog te werken. Plant de Japanse Sterjasmijn tegen een rek of betongaas bij een muur, pergola, hekwerk of schutting en begeleid hem bij het klimmen.

Het snoeien van de Trachelospermum as. ‘Pink Air’

Knip rond september de oude en lange stengels weg tot een halve centimeter voor een bladknop. Dit bevordert de bloei en levert nieuwe takken en scheuten op.

Belangrijk:
Maten van planten zijn een indicatie en kunnen per seizoen verschillen door snoei, groei, het weer of een andere groeiwijze. Vaste planten sterven meestal af in het najaar en lopen vervolgens in het voorjaar weer uit!

Specificaties

Volwassen hoogte
3 meter
Bloeitijd
Mei-september
Bloemkleur
Roze
Standplaats
Zon\halfschaduw
Winterhard
Ja
Groenblijvend
Ja

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking