I.v.m. voorjaarsdrukte kan onze levertijd momenteel wat langer zijn. We doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
menu

Wisteria sinensis Rosea | Blauwe regen | Klimplanten

Chinese blauweregen | Lei klimplant

De Wisteria sinensis kopen om uw tuin compleet te maken? De Batterijen biedt een groot aanbod met verschillende soorten klimplanten.

Kies hier uw maat:

+-+Aanplantgrond (+ 9,95)

14,50Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Betaalmogelijkheden:
  • Duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

De Wisteria sinensis 'Rosea' is een bladverliezende klimplant. Voor vele is de blauwe regen niet onbekend en heb je deze plant ook in meerdere cultivars. De blauwe regen in dit geval ook wel de roze regen genoemd is een klimplant die bloeit in mei met roze bloemen. Een tweede bloei in september is niet uitgesloten. De prachtige bloemen hangend in trossen hebben een aangename geur. De Wisteria sinensis 'Rosea' is een sterke groeier en heeft als klimplant, vooral na aanplant ondersteuning nodig. Omdat de Wisteria een zeer krachtige groeier is, moet hij tweemaal in het jaar gesnoeid worden. De eerste snoeibeurt is in de zomer(juli/augustus) wanneer deze klimplant lange stengels heeft gecreëerd na de bloei. Kort deze stengels tot twee derde in. De tweede snoeibeurt adviseren wij in februari: snoei de takken terug tot er 2 á 3 gezonde knoppen overblijven.

Belangrijk:
Maten van planten zijn een indicatie en kunnen per seizoen verschillen door snoei, groei, het weer of een andere groeiwijze. Vaste planten sterven meestal af in het najaar en lopen vervolgens in het voorjaar weer uit!

Specificaties

Volwassen hoogte
4 meter
Bloeitijd
April-juni
Bloemkleur
Blauw
Standplaats
Zon\Halfschaduw
Winterhard
Ja
Groenblijvend
Nee

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking