[email protected]>
I.v.m. voorjaarsdrukte kan onze levertijd momenteel wat langer zijn. We doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Donderdag 16 Augustus 2023

8 september weer open!

Ons groencentrum is weer open!

Het groencentrum staat er  weer rijkgevuld bij met honderden soorten tuinplanten. We hebben dit jaar weer flink uitgepakt. Het assortiment bestaat uit een groot en uniek aanbod aan vaste planten, siergrassen, heesters, siergrassen en allerlei soorten bomen.

   

 

Tijdens de zomersluiting hebben onze medewerkers niet stilgezeten. Het groencentrum heeft een grote schoonmaakbeurt gehad, de werkzaamheden op de kwekerij gingen gewoon door, en we hebben gewerkt aan nieuwe projecten zoals workshops en tuinadvies aan huis. Daarnaast zijn we zelf weer helemaal opgeladen na een heerlijke zomervakantie! We hebben weer veel zin om onze klanten te ontvangen en adviseren!

 

 

Geïnteresseerd in fruitbomen?

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van fruitbomen? Onze potgekweekte fruitbomen zijn nu verkrijgbaar. Voor het volledige assortiment fruitbomen met kale wortel moet je nog even geduld hebben. Vanaf half oktober zijn de fruitbomen op de kwekerij klaar om gerooid te worden, en kan de verkoop van het fruitseizoen echt beginnen! De beste tijd om fruitbomen te (ver)planten is dan ook in het najaar t/m het vroege voorjaar.

 

Zet 8 september in je agenda!

Kom jij binnenkort weer genieten van een bezoek aan ons groencentrum? Kom vooral langs, laat je inspireren en snuffel rustig rond tussen al het groen. Advies nodig? Neem gerust foto’s mee en stel je tuinvragen aan onze verkopers. Zij helpen graag!

 

   

 

Openingstijden en adresgegevens

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur.
Zaterdag van 08.00 – 16.00 uur.

Adres: Bonegraafseweg 68, 4051 CH Ochten

News & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking